Akcióink

Virághagyma akció

Virághagyma akció

Még nincs késő elültetni a hagymás növényeket! Kertészetünkben most 50%-os kedvezménnyel vásárolhat tulipánt, nárciszt, szellőrózsát, gyöngyikét, téltemetőt, liliomot, krókuszt, íriszt, császárkoronát, amíg a készlet tart!

Kedvezmény:
50%
A szakember tanácsai:
Akciós díszfüvek

Díszfüvek

Ültessen díszfüveket, melyeket kertészetünkben most 30% kedvezménnyel vásárolhat meg! A japánfű, a pampafű, vesszős köles és a tollborzfű önmagában is egyedi díszítőeleme lehet kertünknek (akár modern, minimál, akár romantikus, vidéki stílusú), évelőágyásba ültetve lazítják, elegánsabbá teszik az összképet. Különösebb gondozást nem igényelnek. 

Kedvezmény:
30%
A szakember tanácsai:
  • Teljes napra való
  • Szárazságtűrő
  • Kedvenc növény
Árvácska

Árvácska

Az őszi és a tavaszi kertek elengedhetetlen virága az árvácska. Kertészetünkben mindenki kedvére válogathat a kis- és nagyvirágú, különféle színű árvácskák közül. Jó vízáteresztésű talajba ültessük, és bár jól tűri a hideget, a tartósan fagyos idő károsíthatja, ezért ilyen időben érdemes lazán takarni a földjét.

169 Ft helyett most
169 Ft
A szakember tanácsai:
  • Kedvenc növény
Mediterrán növények

Akciós mediterrán növények

Akció!!! Kertészetünkben most 30% kedvezménnyel vásárolhat leándert (Nerium oleander), murvafürtöt (Bougainvillea), enciánt (Solanum rantonnetii), tölcsérjázmint (Dipladenia, Mandevilla) és különböző citrusféléket (citrom, narancs, lime, grapefruit, kumquat, törpe narancs). 
A sétányrózsák (Lantana camara) 50% kedveznnyel kaphatóak, amíg a készlet tart.

Kedvezmény:
30-50%
A szakember tanácsai:
  • Kedvenc növény
Kefevirág (Callistemon)

Egyedi formájú kefevirág

Egyedi formájú, mediterrán virág amely az üvegmosó kefére hasonlít. Kertészetünkben mos 30% kedvezménnyel kapható, amíg a készlet tart. 

Kedvezmény:
30%
A szakember tanácsai:
  • Hidegházi növény
  • Teljes napra való
  • Közepes vízigényű

Legyen Ön is
törzsvásárló!

Ön is lehet törzsvásárlónk, ha legalább   5000 Ft értékben vásárol kertészetünkben. A kártya már az első vásárlás esetén 5% kedvezményre jogosítja. 

A hónap teendői:
november

Novemberben folytatódik a kert felkészítése a hideg, téli napokra. Tovább